Detta är ett blogginlägg

Lite allmän info
Angående fodret Primero Total, som numera bara heter Total... Det går enkelt att beställa via www.eqvital.se  och Du får det direkt hemlevererat till dörren. Tills jag funnit en bra lösning på mössen får jag hålla uppe med försäljningen. Är inte intresserad av att se ett hav av foder över hela golvet pga deras gnaglusta, om de ändå hållt sig till en påse och inte 20 på en gång.. morr... jaja det var en mening med det med. Kanske kan få en bättre lösning på hanteringen av fodret istället.

Har ju glömt att lägga upp på hemsidan om de fina artiklarna som gjordes i höstas av Marianne Greip. Sitskursen i Vederslöv som var med i Hästfocus, samt ett om islandshästar i tidningen Islandshästen. Jätteroligt! Har planer på en ny artikel igen men mer säger jag inte än om det ;)

För dig som tänkt lämna din häst under året, pga tex graviditetsledighet, semester, rehabilitering osv..  hör av dig så snart du vet för det är begränsat antal platser och det har redan kommit in anmälningar. 


Jag sitter redan nu och planerar för sitskurser (som det verkligen haglat in intresseanmälningar för från hela landet) samt de vanliga sommarkurserna. Kommer ha några vanliga uppsuttna samt några med markarbete, dvs du arbetar hästen vid hand på marken. 

Gå in på Läs hela inlägget om du vill se bilderna =)