Detta är ett blogginlägg

Det har inte varit många minuter över denna våren! Det har varit högt tryck med både rehab hästar, dressyrträning och behandlingar, tillridning och försäljning. Det är såklart positivt! Underbart  att känna ert förtroende, det är jag enormt tacksam  för! Lite info om vad som varit och vad som komma skall..
 9-10 juli  finns plats på sommarkurs i södra åreda i Växjö,  hör av dig snarast  om du vill vara med där. Fokus på hjälper, sits och jag visar uppsuttet. Hör av dig för mer info.
För övrigt fortsätter träningarna  som vanligt men om du inte kan vara med så hör av dig i god tid så ersättare kan fixas.
Behandlingar etc fortsätter givetvis också.
Prishöjningar kommer ske den 1 september 
Ridlektion 330kr per lektion
Rehab/tillridning/försäljning 1850kr 
Humanbehandling 500kr 
Konsultation 400kr 
Jag kommer behöva ändra lite på de fasta dagarna jag är i Växjö  bland annat, kommer  ske ifrån augusti-september. Återkommer  med besked om  detta för berörda parter. 
Lite sammanfattning från helgens kurs, återigen ser jag vikten  av att se helheten med varje häst och varje ekipage. Både fysiskt , mentalt  och själsligt. Om inget annat så belyser mina egna hästar  det för mig och jag ser det även  på andras. Oavsett  om det är en het stressad häst av olika anledningar  eller om det är en som inte går framåt, hitta verktyg just för varje individ, inte en modell som alla ska stöpas  i. Se utanför boxen, få hästen med dig, inte bara fysiskt utan hjärtat också. Låt det ta tid och få en hållbar och glad häst. Ibland  vill människan ha snabba resultat  men det lönar sig inte i slutändan,  fundera över om du har rätt häst som passar  dina ändamål annars  kanske  du bör fundera över något annat. Om en sak inte fungerar, hitta en annan väg, våga titta på dig själv och vad du själv kan ändra på. Jag var tyvärr inte nöjd med denna kursen. Jag kände tyvärr ganska snabbt att min häst inte förstod , det var för mycket press på honom, han skulle göra saker han inte kan,  och när han inte klarar eller förstår, då stänger han av. Men man försöker lite till för att se om det kan hjälpa. Men om man backar 10 steg bakåt under en träning, då är det något som är fel. Men nu gäller nya tag. Det var antagligen meningen, för nu ska jag ta tag i Straightness Trainingen istället. Så det var ändå positivt nu i efterhand. Utveckling sker hela tiden och man får bara hänga med tåget! 
Hoppas du får en riktigt fin sommar just som du vill ha den och att du ser till att njuta av livet varje dag, det gör jag <3
Kram till dig!!