Detta är ett blogginlägg

Sommar och sol, livet är gött! Hoppas du njuter i fulla drag! 
Det enda som gäckar är insekterna, stackars djur, det är värsta tiden på året för många hästar och givetvis andra djur.
Så se till att de kan söka skydd och ha fräscht vatten! Tänk inte "Åh vad skönt lite ledigt nu på sommaren" för det är precis tvärtom! Det är nu det är som mest jobb med hästarna och det händer som mest på betet, fång, kolik är mängder av fall nu och flera har dött på kuppen. Sår som uppstår och flugorna bara älskar att äta på och lägga ägg i. Tillfälligt uppsatta staket som de går igenom lätt. Låt gärna hästarna komma in på dagen och få vila några timmar från insekterna. De flesta hästar kan inte gå på bete pga fång och kolikrisk. Mina gör aldrig det. Har din häst haft det en gång så får du inte släppa på bete igen, risken är mkt större att de får det igen och oftast 10 ggr snabbare. 
Sommarkurserna är klara för i år och jag är jättenöjd. Zorro fick vara visningsexempel och skötte sig väl! Var lite orolig efter den dåliga kursen vi var på bara några veckor innan, men han var tillbaka och bjöd på sig själv och sin speciella lilla sida :)
  • Obs! Ni som åker på semester och vill ha hästen under god uppsikt och riden/behandlad här hos mig under tiden, hör av dig i god tid då det är lite kö..
Många ligger efter i betalning av sina fakturor, var vänlig och gör det snarast,  annars skickas det till inkasso...

 Zorro ställer upp på en sommarbild, han frågade kossorna om de skulle leka lite..fick dålig respons.. :P 
Ha det fint så länge!!!!