Detta är ett blogginlägg

Då var vi på väg in i den ljuva hösten! Jag fullkomligt älskar denna årstiden och just denna höst kommer vara lite mer hektisk än någonsin. 
Här kommer lite nyheter framöver.

Sto till salu! Se separat flik här din nästa tävlingshäst?

Jag är nu återförsäljare av Verm-X, se bild till höger. Verm-X finns i en liten mängd i fodret Primero Total, som kanske någon känner till. Det ger en god tarmhygien, är helt naturlig och är skonsamt för magarna. Givetvis helt ekologiskt. Verm-X är från början framtagen som ett örtbaserat avmaskningsmedel men får ju inte kallas som detta då det finns kemiska preparat/läkemedel som kallas detta. Vid regelbunden utfodring (3-4ggr/år)kan man upprätthålla en god tarmhygien året om. 

Min stackars gamla Hapello fick en ögonskada för några veckor sedan, han blev så dålig att jag trodde jag var tvungen att ta bort honom. Men han skulle bara återigen leda in mig på en ny utbildning. Det har han ju gjort sedan jag köpte honom för 15 år sen. Nu startar jag det jag letat efter ett tag, en gedigen djurhomeopat utbildning. Ska återigen bli såå spännande och roligt!