Detta är ett blogginlägg

Islandshäst till salu!!!
Läs mer här

Fina Smella på bilden!

Lite annan info följer också här.
Det blev en stor besvikelse den veckan som vi skulle flyttat till Slättåkra... Säljarna visade sig i slutändan vara oseriösa. En massa merarbete blev det och avblåsning av projekt och omställning i kalendern och så blev det kö på hästlistan igen. Vi hade tyvärr hunnit påbörja flera projekt på gården som vi helt la i backen på när det aldrig kom fram varkens kontrakt eller när vi inte fick det vi dyrt och heligt var lovade. Tilliten till människan gjorde en total djupdykning ner i botten. Men vi har hämtat oss och har eventuellt ett annat projekt på gång. Denna gången nämner jag ingenting om nånting förräns allt är spikat och skrivet i sten,  ja,.. gärna ihoplimmat också.... ;)
Håll gärna en tumme eller två för oss <3