Detta är ett blogginlägg

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!! GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!

Årets Julkort!
Finns på första sidan på hemsidan, se här!
Till er alla önskar jag en skön och glädjefylld jul <3 för nu brukar det gå som tåget och poff så är det julafton. 
Lite nyheter är på väg in, så håll koll på hemsidan. Det är lite sitskurser under mellandagarna bland annat. Hör av dig vid intresse. 
Erbjuder även homeopati utredningar nu för 625kr. Tillsammans med min mentor Helen Anebo. Homeopatin är ett fantastiskt verktyg och du kan behandla det mesta med detta. Jag går successivt över till detta från Formula medlen (som också är fantastiska men man utvecklas ju hela tiden och lär sig mer och mer i denna spännande värld)Mineralerna kommer jag oavsett ha kvar för det behövs alltid och Biopromin är helt outstanding vad gäller detta. 
Jag kan även erbjuda träning i ridhus i Ivla och Ryssby nu också, du som vill va med där.
Hör av dig på 0705477967

Islandsstoet Smella är fortfarande till salu!! Ett gudasnällt sto som vill komma till ett nytt och kärleksfullt hem. Jag vet att de som letar islandshäst kanske tittar lite för mkt på färgen.. det är synd i detta fallet då Smella är en kanonhäst som du kan lära dig massor på!  Se mer om henne här