Detta är ett blogginlägg

Hapello <3 Hapello <3

Nytt år, nya möjligheter brukar det heta. Företaget görs om till aktiebolag, så om ett litet tag kommer det stå Horse Unity AB på fakturorna. Det kommer fortfarande vara samma bankgiro och betalning med faktura. Andra planer står också och väntar men jag går inte ut med vad förräns allt är klart..
Tankar inför alla hjärtans dag <3
När jag började min karriär inom hästeriet så tänkte jag, vad skönt att få jobba med djur! Snabbt insåg jag att så var det inte ;) Jag jobbar fortfarande lika mycket med människor. De flesta är givietvis väldigt bra själar men sen finns det alltid dem som aldrig slutar förvåna mig. Då man tänker, vart tog kärleken vägen i världen? Om vi nu ska ta hästvärlden, så brukar jag säga till mina kunder, att oftast får vi den häst vi behöver. Ingen häst är felfri, ingen människa är felfri. Alla kan må dåligt ibland, alla kan skada sig ibland. Men.. hur många gånger tror ni att vi påverkar våra djur, i hur vi är? Det är skrämmande mycket faktiskt. Varför fungerar en häst hos vissa människor och inte alls hos andra. Vi kanske borde fundera över hur VI är istället för att hitta fel hos hästen eller vår omgivning. Finns dem som kör runt till olika kliniker tills dem hittar en veterinär som dömer ut hästen, för ryttaren är det inget fel på.... eller? Varför är det så svårt att titta på sig själv och inse, jag klarar inte av det här problemet eller den här hästen, jag behöver ta hjälp av någon. Alla behöver vi hjälp. Alla ska vi lära oss någonting i det här livet, därför händer saker för oss. Det är ingen som går på den här jorden utan att bli drabbad av något. Frågan är-Hur bemöter vi problemet? Klart att vissa saker är ledsamma och tråkiga men när vi sörjt, hur går man vidare? Man kan bli hatisk och dömande och Gud vet allt, men vi kan också se på det lite utzoomat och stort.. där och då brukar man kunna se ett annat perspektiv. Ta in kärleken i livet och tro inte att alla är ute efter att skada dig eller lura dig. Ju mer kärlek och glädje vi kan sprida i denna världen desto bättre är det.  Ju gladare blir också våra fyrbenta vänner!
Klistrar in ett gammalt foto i repris. Min gamla trotjänare Hapello som har lärt mig sååå mycket och gör fortfarande, evigt tacksam för dig <3 <3 <3