Detta är ett blogginlägg

Hästarna fäller, knopparna brister, det är våååår!!! Tjohooo....
Det innebär också att jag måste annonsera om sommarkurserna! Tur att mina kunder påminner mig ;) 
I år provar jag att inte sätta datum innan, utan frågar er först, när passar det och var passsar det? När jag får en hum om var och när det är mest intresse så lägger jag ut datum också. Jag har ju inte mitt ridhus klart.. än.. så det är svårt att sätta exakta datum.Juni-juli, kanske början av augusti också. Vi måste ju anpassa oss efter ridhusägarna, då det är smidigast att vara i ridhus, då man aldrig vet hur väder och vind kan vara, samt insektstrycket. Så, hör av dig när du kan och vill, samt var du kan tänka dig vara. Vi har ju många ridhus  att välja på, så ska vi nog få ihop det i år igen. Vissa har ju fasta tider som man också tränar på, var eller varannan vecka, var vänlig hör av dig om du vill fortsätta med dem tiderna hela sommaren, eller om du ska va ledig osv. Så vi kan meddela våra kära ridhusägare i god tid! 
Som vanligt innehåller kurserna god, ekologisk, hemlagad mat. 2 dagar brukar va tillräckligt för både häst och ryttare. Vi börjar alltid med teori, eventuellt att jag visar lite på mina hästar, det var ganska poppis förra året. 4 pass per kurs, dvs 2 per dag. Man kan välja på att jobba ifrån marken (löst eller vid hand) eller uppsutten dressyr, allt enligt klassisk ridkonst. Pris med mera kommer snart! 

Jag beställer lite extra primero total denna gången så kan du som vill komma och hämta. Jag levererar inte ut. 255kr/säck.
Välkommen att höra av dig!