Detta är ett blogginlägg

Blomsterarrangemang från bröllopet. Blomsterarrangemang från bröllopet.

De allra flesta har väl redan sett det, men om inte, så är jag numera Camilla Forsberg. Känns fantastiskt!! Man vill bara leva kvar i denna rosa bubbla och drömma om vår helt underbara bröllopsdag om och om igen. Det går lite på repeat framför ögonen vill jag lova. Vi lyckades lura alla och det dem trodde skulle vara ett födelsedagsfirande för Uffe, blev ett bröllop i magnifika Sofiakyrkan i Jönköping. Helskön präst, urvacker sång, fint väder, häst och vagn längs med Vätternstranden fram till restaurang Sjön för att avnjuta en särdeles god mat. Att få känna sig så fin från topp till tå är ju inte ofta och ganska tvära kast från hästeriet i vanliga fall. Ett års planering och massor av pengar senare, så känner både jag och Uffe att det var värt ALLT. 
Mycket som nu ska ändras namnmässigt och även för aktiebolaget och nya bokföringsmodulen. Så om om allt inte finns med på fakturan som det borde, så  är bankgirot som innan. 
Sommaren är på instormande och kurser och semesterhästar och rehabhästar är bokade. Finns lite möjlighet fortfarande att trycka in lite i schemat. Dvs om du ska på semester och vill ha passning eller träning på din häst, eller behöver rehabilitera din häst, bara kontakta mig! 
Många väljer också att fortsätta träna sina fasta dagar. Jag jobbar hela sommaren och tar bara några korta pauser där det passar. Midsommarhelgen håller vi stopp för bokningar dock. 
Hörs snart igen, kram!