Detta är ett blogginlägg

Härlig sommarbild från Sparreholm! Härlig sommarbild från Sparreholm!

Hoppas du har eller har haft en skön semester och sommar!
Personligen tycker jag det har varit lagom varmt och skönt och arbetsvänligt ;) 
Lite gammal info som behöver påminnas om samt lite ny info följer här.

I höst blir det prishöjning på lektioner, så från och med 1 oktober blir det 350kr per lektion.

Det är många som inte håller reda på när dem har ridit eller slarvar bort mail med fakturor osv, osv, vilket gör att det blir mkt tid framför datorn. Så vänligen, skriv ut din faktura när du får den, när du betalar så skriver du FAKTURANS NR som står överst i mitten på fakturan i meddelandet i banken. Inget annat. Givetvis kan vi göra fel också och missa att du betalat, så om du får en betalningspåminnelse på en faktura du betalat, bara skicka till mig när du gjort det så är det inga problem. Men många gånger står inte vilken faktura som betalats och då är det väldigt svårt att veta. 
Jag kommer hädanefter skriva ut datum för tex lektion eller behandling det gäller på fakturorna, men försök ha koll på dina fakturor så jag slipper höja priset pga extra administrativt pappersarbete. 
Ibland försvinner fakturor i "rymden", ibland kan du finna dem i din skräppost av nån anledning. 

Prishöjning från leverantören AME produkter från augusti.
Biopromin 12 kg, 1010kr
Biopromin 5 kg, 590
Fodertillskott 800gr Formula 1-20, 600kr
AME 800 gr, 590kr
Sensi medel 610kr

Du som vill köpa Primero Total kan göra det hemma hos mig. Jag kör inte ut längre men jag har ett litet lager hemma. Vågar inte ha för stort lager ifall råttorna slår till igen. Gå gärna ihop några stycken och hämta flera åt gången så blir det mer ekonomi i det hela. Bara hör av dig!