Detta är ett blogginlägg

Passa på att boka så länge det går innan min resa till USA!  Några få platser kvar. Tingsryd med omnejd 8/9, Södra Åreda den 16/9, plus lite annat, hör av dig snarast!

Eventuellt om kalendern min går att sy ihop med Ridklubben i Älmhult, så ska jag ha tillgängliga platser där framöver också. Info kommer både här och på ridklubbens hemsida. Jag vet att många tycker det är en dyr kostnad med alla ridklubbens ridavgifter, så jag försöker så mycket jag kan att tillgodose allas behov och hitta ridhus och paddockar  här och var. Givetvis kan ni även komma hem till mig. 

Ni kan hela tiden avhämta Primero TOTAL, AME mineraler, fodertillskott, verm-x, även jag inte är hemma men lättast är att komma innan såklart.
Då jag inte kör ut foder, så är det lättast att man i ett område åker tillsammans ett gäng och hämtar. Eller att en åker och hämtar och ni delar upp själva sedan. Kan lägga upp grupper om ni vill på fb tex.

Jag skriver inte ut varken här eller på facebook vilka datum jag åker. 

Hörs snart igen!!