Detta är ett blogginlägg

Många frågar om dem kan komma och titta på träningar. Det går jättebra. Jag vill helst inte lägga ut datum och tider på hemsidan, just för att det inbjuder många gånger inbrottstjuvar att kolla på sånt och dem har då lite för stora möjligheter att lyckas med sånt dem inte ska. Men om du hör av dig så ska vi ordna så det går bra. Det finns också möjlighet att boka in fler både fasta ridtider i ridhus eller hemma hos dig. Du behöver inte ha en fast tid heller men för vissa ridhusbokningar behöver vi det. Finns även dem som man kan boka oavsett. Jag samlar gärna flera på ett ställe eller i samma område så att resan blir så billig som möjligt.  Jag är just nu i områden (MED OMNEJD) som Halmstad, Växjö, Braås, Värnamo, Ljungby, Alvesta, Älmhult, Tingsryd, Urshult, Vaggeryd. 
De flesta har nog sett via facebook att jag varit på ny kurs för Mary Ann Campbell. Det gick nog heller ingen obemärkt förbi att vi var nöjda både Zorro och jag. Mary Ann och Craig är underbara människor och som du ser på bilden till höger så blir det ett och ett annat asgarv, några bjuder min häst på... ;)  För dig som missat så kan du gå in på min facebook, den är öppen för alla. Sök Camilla Forsberg Horseunity. Finns även på Instagram som Horseunity, bara att följa. Välkommen!