Detta är ett blogginlägg

Hoppas du haft en bra jul och start på det nya året!
Till mångas förtjusning så har det ju trillat ner lite snö också, inte till min förstjusning men när jag väl får mitt ridhus på plats så kommer det inte röra mig i ryggen med vad det är för väder =) då kan det va vad det vill... hihi..

Lite info om betalningar. Några av er har missat att jag ändrat bankgiro till 5207-0547.
Jag har haft kvar det andra för en övergångsperiod men plockar nu bort det helt, så kom ihåg att ta bort det gamla och lägg in det nya direkt. 

Vad är väl mer välkommet detta år än att Skatteverket har gått med på att ridning, dvs ridlektioner/träning är nu med i friskvårdsbidraget. Så det du ska göra är att fråga din arbetsgivare vad deras policy är för ridning (det är lite upp till varje arbetsgivare) hos dem. SÅ, du tar ditt kvitto på din betalning för ridlektion, går till din arbetsgivare och får utbetalt för friskvård, simple as that! =D 
Så kanske du kan ta fler träningar, för många gör det stor skillnad!

Ha en fin dag!