Detta är ett blogginlägg

Längtar efter ridhus!!!!!! Längtar efter ridhus!!!!!!
Trots kyla och snö finns fästingar på våra hästar och enligt veterinärer så är det även några fall av fästingsjukdomar på vintern. Så håll utkik efter dem även nu. Något som jag återigen vill lyfta är att inte behandla nånting utan att ta prover. Det är så enkelt att ta blodprov tex. Många gånger behandlas det saker helt i onödan. En häst denna vecka som hade feber, som en klok veterinär började med att ta prover på. Som visade virus. Som inte behöver antibiotika. I många fall hade man kanske satt in läkemedel oavsett. Likaså är det med hältor. Det är galet att åka på "hältutredning" och om det finns hälta, att bli hemskickad med antiinflammatoriska preparat utan röntgen eller ultraljud och sedan åka på återbesök utan resultat och ändå få röntga nästa gång eller som i vissa scenario jag hört, åka hem ytterligare en gång med antiinflammatoriska medel. Som du efter ett tredje besök röntgar och kanske ser en lös benbit på. Det är jättestor påfrestning för våra kroppar att trycka in tex Metacam gång på gång. Det förstör magarna och immunförsvar och mycket mer. Så hade man inte gjort inom humanvården. Kommer du med ett ben du inte kan stå på så skickas du inte hem med lite ipren. 

Håranalyserna har Christina gjort prishöjning på, så den 1 mars går priset upp till 1600kr. Det är väl investerade pengar och Christina lägger ett enormt arbete bakom varje analys och borde få mycket mer betalt för sitt jobb än vad hon får. Är så glad för vårt samarbete.
Så har du funderat på en analys, anmäl ditt intresse innan 1 mars om du vill ha det till det låga priset. Man kan se massor av obalanser i kroppen, som inte syns utåt sett. Där man kan gå in och behandla, balansera, stärka upp och läka kroppen igen. 

Vi väntar fortfarande besked på bygglov som tagit enormt lång tid, det är nog 3 månader sen vi ansökte om det. Inga snabba ryck precis.. Men hoppas på goda besked denna vecka. Vi längtar enormt efter vårt ridhus och stall nu, ska bli välkommet!