Detta är ett blogginlägg

HAPELLO HAPELLO

Prishöjning på Primero Total. Gjordes egentligen från leverantör den 1 februari men jag glömde visst det. Så många har fått rabatterat pris. Priset är nu 265kr per säck.

Kan det finnas ett foder för alla? 
Ja!
Alla hästar har likadana fodersmältningssystem, finns ingen skillnad i anatomi och fysiologi. MEN vi måste fodra dem som individer, då kroppens upptag styrs av deras behov. Vilket innebär att man måste ta hänsyn till helheten när man rekommenderar en giva. Inre/yttre stress, miljön runt hästen, motion, näringsbehov utifrån vad den presterar, har hästen nedsatta funktioner i kroppen osv. Då behöver ju korrigera alla dessa aspekter också och inte bara tro att ett foder ändrar allt. Det är här det oftast brister!! Men vissa hästar behöver mer högvärdigt protein och goda fettsyror osv som Primero är baserat på. Tävlingshästar och ston som har föl vid sidan ges en helt annan dosering än en ponny såklart. Grovfoder är alltid grunden, oavsett. Grovfoder, basiska mineraler, salt och vatten. Där är basen och sedan kan du tillsätta Primero Total vid behov. Fodret innehåller givetvis  inga spannmål. Det vet dem flesta nu att spannmål, (gluten), stärkelser i olika form som tex havre, korn, ris, majs, samt melass och socker osv orsakar många problem i hästarnas kroppar, som tex försurning, slagg, inflammerad tarm och leder osv. 
Primero Total har funnits i 18 år och växer bara mer och mer. 
Jag kommer leverera ut foder till kunder som jag  besöker i samband med träning och behandling. Övriga får komma hem till mig och köpa.