Detta är ett blogginlägg

En sån vecka! Trots mkt jobb så har det varit en hel del egen fokus också. Varit iväg och tränat för bästa Mary Ann Campbell igen. Zorro är såå rolig att jobba med. Inte helt enkel och med en massa hyss under pannluggen men ibland så bara glimmar och gnistrar han som den stjärna han är. Jag är detaljnörd och givetvis fick vi massor med oss denna gången också. Det går bara lite för fort varje omgång. Hade jag kunnat hade jag åkt med Zorro till Seattle en månad och bara gått in i tränings dimma totalt, för att insupa all deras kunskap om ridkonsten. För det ÄR verkligen en ridkonst. Det hade givetvis inte räckt med en  månad men det är ju alltid något ;) Att höra om alla gamla rävar som också har nördat in på hästar och vill förstå mer, vill känna mer. Det är så spännande. Att man så långt tillbaka i historien förstod hästar 500gånger bättre än vad många gör idag, det ÄR amazing. Mary Ann och Craig är otroligt duktiga på att också göra liknelser eller uttryck om hur man vill ridningen ska vara. Tex om att en hjälpgivning ska vara som fågelns intryck flygandes förbi på himlen,... dvs inget. Love it.  
Vi har dessutom ääääntligen varit med strandritt. Jag har alltid jobbat varje omgång men nu gick det i lås. Zorro följde med och från början var planen att Uffe och Hapello också skulle följt med men Uffe hade skadat sig tyvärr, så det får vi göra gemensamt i sommar istället. Efter att Zorro insåg att vågorna inte skulle äta upp honom och att alla färger på marken inte var mer än färger, så började han ha så roligt. När vi travade igång allihopa så pep han av glädje, som han brukar göra när vi tränar och han vet han är duktig. Sen var det svårt att få stop honom. Var längesen jag galopperade så mycket på en och samma gång. Fantastisk känsla med vattnet swishandes omkring sig, (genomblöta blev vi, men vem brydde sig..) vinden i manen, (tur jag hade flätat den 1,20m långa manen, annars hade jag haft all den i ansiktet, för det blåste rejält) och all denna oändliga strand framför sig. Vi hade alla ett sånt där fånigt leende på läpparna och säkert infann sig samma känsla hos samtliga. En galet härlig dag! Det ska vi göra om igen! 

ZORRO &JAG PÅ TRÄNING FÖR MARY ANN CAMPBELL
ZORRO &JAG PÅ TRÄNING FÖR MARY ANN CAMPBELL
ZORRO & JAG PÅ MELLBYSTRAND
ZORRO & JAG PÅ MELLBYSTRAND