Detta är ett blogginlägg

Vi går in mot min favorit årstid hösten. Jag älskar den friska luften, lite mer lagom temperatur, alla vackra färger, dimman som gärna lägger sig som en slöja över åkrar och vattendrag. Bedårande för ögonen och själen.
Snart kan jag boka in kurser i ridhuset, bara längtar tills det är klart... men tills dess så vill jag fresta med en föreläsning i foder. 
Anna Lidén håller hos mig en kvällsföreläsning som kalllas för
FODERRESAN
Innehåll
Vad skapar en hållbar häst, sett ur ett näringsperspektiv? Vad kan jag som hästägare tänka på och göra för att hålla min häst så harmonisk, frisk och stark som möjligt och samtidigt minska på veterinärkostnader?
Följ med på en resa genom hela hästens inre system och få en liten inblick i hur alla delar hänger ihop och påverkar hästens liv och prestation.
Många problem såsom fång, EMS, korsförlaming, magsår, mugg, eksem och olika typer av kolik m.m.  kan förebyggas om vi förstår bättre hur hästen fungerar och är skapt som art.
Anna berättar kort om det spannmålsfria fodret Primero Total.
Anna Lidén är bland annat utbildad Ridlärare, Diplomerad EquiBodyWorker och EquiBalance Coach. Hon har arbetat både på ridskolor och med privatelever under många år och har tidigare varit en aktiv tävlingsryttare. Hon har även under några år varit engegerad i styrelsen för Göteborg och Bohusläns Ridsportsförbund och där arbetat med utbildningsfrågor. Förutom att driva grossiströrelsen med analyser, foder och funktionsmedel håller hon träningar för privatelever och undervisar i Hästkunskap på Uddevalla Gymnasieskola.
 29/11 kl 18.00
Plats: Horse Unity AB, Långaskog 12, 34393 Älmhult
Fika ingår
Kostnad: 200kr
Betalas via swish. Om det blir för få anmälningar ställs föreläsningen in. Senast anmälan den 10/11
Välkommen med din anmälan!