Detta är ett blogginlägg

Min vackra vän Hapello!! Vår favoritposition, mule mot mun. Min vackra vän Hapello!! Vår favoritposition, mule mot mun.

Dagarna flyger förbi, det är redan Luciadagen. Det är 3 veckor sedan min själsfrände gick över i annan form. Men han är med mig varje dag ändå. Tänk vad starkt vissa själar påverkar och följer oss oavsett. Kärlek!
Stallbygget går som planerat framåt, känns alltid som det går för sakta och med tanke på alla hästar som behöver komma så är det "jätteförsakta". Det är ett heltidsprojekt för min del att rodda i allt som inte fungerar eller leveranser som inte kommer eller förstörs eller vad som än kan gå snett, ja typ allt. Hur allt ska sitta och fungera osv. Men det går åt rätt håll iallafall, vi börjar se ljus i tunneln. 
Lite att erbjuda så här mot jul.


Dressyrkurs 28/12
En hel dag med dressyr i fokus, hemma hos mig. Vi börjar med teori. Du rider två pass under dagen.
Träningspassen individanpassas givetvis. Du kan välja att jobba från marken eller uppsuttet. Lunch och fika ingår. Din häst kan gå i mindre hage under dagen.
Kostnad 950kr.


Sitskurs 29/12
En hel dag med sitsen i fokus, Vi är hemma hos mig. Vi börjar med teori. Du rider två pass per dag och du sitter på en sitsmaskin som ledar upp ditt bäcken och kropp på ett fantastiskt sätt. Detta för att nå en optimal sits. 
Obs, du får ej va gravid, ha hjärtsjukdom eller epilepsi för att sitta på maskinen.
Din häst kan gå i mindre hage under dagen. Lunch och fika ingår.
Kostnad 950kr

Välkommen med din anmälan!

OBS! 
Tänk på nu när vi går mot vinter. Se till din häst har Ljummet vatten!!! Det är alldeles för många fall av förstoppningskolik nu pga att hästarna inte dricker. Det räcker inte med frostfritt!