Detta är ett blogginlägg

Nu börjar det bli dags att annonsera ut för inackorderingsplats!
Jag har en ledig plats kvar, har inte gått ut med detta förrän nu, då man aldrig vet hur lång tid stallprojekt tar men då vi ser att det börjar gå mot sitt slut så känns det som att det är dags.
Horse Unity AB söker dig som är skötsam både när det gäller med hur du har det runt omkring dig och din häst samt med betalning. Du har egen box på 3,5x3,5 m. Ljus och luftigt stallklimat. Uppvärmd spolspilta, sadelkammare och foderkammare. Allt finns på gården som strö, foder, mineraler, träningsmöjligheter och få behandling vid behov. Du har tillgång till stora hagar tillsammans med andra hästkompisar. Horse Unity AB sköter alla in och utsläpp och fodringar. Du har tillgång till ridhus 20x60m och paddock 25x45m. Du kan välja alla tilläggstjänster du vill ha såsom mockning, ridning, täckesbyte osv. Allt enligt avtal.
Hör av dig vid intresse. 0705477967 eller i formuläret nedan. Välkommen!