Detta är ett blogginlägg

Sto till salu
KWPN 165cm 2008
Djanga är en mycket trevlig men känslig häst. Man har tidigare haft stora problem med ridning, tömkörning men varit använd i hästunderstödd terapi från marken och fungerat ypperligt där. Problemen med ridningen har berott till stora delar av att hon haft ont i ryggen och nacken. Antagligen har hon skadat sig/gått omkull redan i tidig ålder. Man har provat att flera gånger skicka Djanga till inridning/tillridning utan få bukt med problemen. Det som händer är att hon blir superstressad och vill gärna springa fort, är absolut ingen dum eller elak häst utan bara misstolkad. Sen kastar hon med huvudet, haft problem med bett i munnen. De sista månaderna har jag haft henne i rehabilitering och Djanga har utvecklats massor. Hon har inte ont i ryggen längre, hon kan arbeta i ganska lugn takt och söka en form själv i både tömkörning, longering och ridning. Hon har träffat tandläkare som åtgärdat tänderna. Fått behandling och välgörande örter/mineraler för kroppen. Det som återstår är nacken som är under utläkning, hon visar lite från den fortfarande och gapar/sträcker ut tungan emellanåt för att visa att det inte är helt ok ännu. Får hon bara tid så kommer nacken bli bra också. Ägarna har inte den tiden som behövs för Djanga just nu, då hon behöver fortsatt rehabilitering och motion på ett bra sätt. Nuvarande ägare har köpt henne som föl och har aldrig haft några skador (vad dem sett) eller sjukdomar. Hon har en fin stam KWPN, Viento Uno W x Equador. Hon har fina gångarter men man ska inte tänka tävling i första skede med henne och kanske aldrig på grund av hälsan. 
Djanga anknyter sig mycket till en person hon tycker om och verkar gilla kvinnor mer än män. Hon är smart och gillar att jobba, främst från marken som tex frihetsdressyr men börja tycka ridning är okej också. Djanga kan inte stå i box en längre tid enligt ägarna, hos mig har hon gått ute på lösdrift så jag har inte provat. Så hon bör ha lösdrift året om. Uppbindning funkar bra vid skötsel. Hon trivs bäst i en flock där någon är en stark ledare så hon själv inte behöver ta ledningen utan kan slappna av. 
Du behöver vara känslig och inlyssnande, rättvis, lugn och ha tålamod och tid, så kommer du få en trogen vän i henne då hon har ett ljuvligt snällt hjärta.
Säljes bara till någon som känns rätt för henne och möjlighet finns att ha henne på foder för att prova om det funkar för att senare köpa. Helst i södra Sverige isåfall.
Prisidé 25000kr. 
Hör av dig till mig Camilla för mer info och om du verkar vara rätt människa för Djanga så får du prata med ägarna och komma och besöka den härliga häst. 
0705477967
Välkommen att höra av dig!

Djanga
Djanga
Djanga
Djanga