Detta är ett blogginlägg

Zorro och Camilla på sista kursen i härligt samspel, kolla synken i benen. Zorro och Camilla på sista kursen i härligt samspel, kolla synken i benen.

Sommarkurser!

Sommar sommar sommar! Vad är väl inte härligare då än att ha just sommarkurs! 
Detta årets upplägg kommer bli att du lämnar din häst först 2 dagar för att bli riden av mig och sedan på den 3:e dagen kommer du och rider två pass. Allt för att du och din häst ska komma till en högre nivå. 


Datum
26-28 juni
3-5 juli
10-12 juli
17-19 juli


Medtag det som behövs till din häst, som foder (Hö och kraft), hinkar, borstar, sadel, träns, grimma, grimskaft, glöm absolut inte flughuva som täcker öron och ett insektstäcke, då hästen kan gå ute i egen hage. Dag 1 när du lämnar hästen så bör du lämna den på helst förmiddagen men något senare fungerar. Checka av detta innan. 
När du kommer sista dagen så startar vi kl 9.00 uppsuttet i ridhuset. Schema vem som börjar får du meddelat innan. Under dagen får du en ekologiskt lagad lunch och fika. Man rider ett pass på förmiddag och ett på eftermiddagen. 
Kostnad 1500kr betalas med swish samma dag hästen lämnas.
(Bindande anmälan.)

Har du önskemål om nån speciell kurs? 
Jag har fantastiska kunder som kommer med förslag ibland, tex om du vill ha en kurs med egen kraniosakral behandling, kurs med lite extra fin mat och varför inte en flaska champagne till. Ridkurs med yogainstruktör. Ridkurs med avslutande långritt och picknick.
Ja, det är bara att ge förslag på vad just du har lite drömt om.