Detta är ett blogginlägg

Info och förtydligande.

Ta chansen! Det finns fortfarande möjlighet att vara med på demonstration och föreläsning med Craig Stevens den 15/6 och ridlektioner 16/6. Det är inte varje dag en mästare är på besök och chansen kommer inte igen, så kom igen nu! 
Förtydligande! Om du bokar dig så är det bindande anmälan och man betalar oavsett om man kommer eller ej. Läs mer om priser och info här

I sommar tänkte jag satsa mer på kurser och lite mindre på att åka ut, då sommaren ofta innebär att kunderna har semester på olika tider och det är svårt att anpassa ett bra schema som blir lönsamt, det är även en fråga om miljö och att drivmedelskostnad har ökat väsentligt. Därav har jag redan nu försökt att dra ner på kördagar och samla så många som möjligt på färre dagar, så ni slipper mer reskostnad. 
Så dem som blir mest drabbade är dem som har fasta ridtider måndagar, onsdagar, lördagar och söndagar från och med midsommarhelgen och hela juli. Ni har istället möjligheten att boka in er på en kurs istället. Eller om du vill ha en kurs hos dig så är du välkommen med förslag, vill du ha ett speciellt tema så säg till. 
Se mer här på 

Invigningen är den 15/6 och jag ber er respektera tiderna mellan 12.00 och 13.00. Då vi har andra aktiviteter den dagen, se ovan. Ni som ska vara med på demo och föreläsning är givetvis kvar. Ridhuset stängs en stund innan demonstrationen för framridning.

Ha en fin dag!