Detta är ett blogginlägg

HÖST! Favorit i repris. Det är nått extra mysigt med det tycker jag.
Inför vintern har vi nu införskaffat dem fina höhäckarna till alla inackorderingar, som syns på bilderna. Blev så nöjd! Känns bra att alla får en jämn tillförsel av mat. Snart behövs även att varmvattentunnorna dras fram också så inte djuren minskar sitt intag av vatten när kylan börjar göra sig påmind. Lite i taget införskaffar vi bra saker till vår fina gård. Den som vill följa mer vad som händer, går in på facebook eller instagram, där det mer aktivt läggs upp nyheter. 
Igår var det yoga igen och yogaläraren säger alltid tänkvärda ord när vi ändå ligger och slappnar av. Vad vill jag göra med mitt liv. Vad vill jag tillföra. Vad eller vem vill jag ha i mitt liv. Jag har bestämt mig för att jag vill bara ha bra människor omkring mig. Människor som är för hästens skull, inte sitt eget ego. Tyvärr knackar inte alltid rätt sorts människor på din dörr. Men vi kan välja vad vi vill ha runt om oss.  På grund av människors brist på respekt och oärlighet och en massa andra konstigheter, så kommer det ske lite förändringar. Vem som helst får inte använda anläggningen. Uppdaterad sida om ridhuset finns. Du får heller ej använda uteboxarna längre vid din tillfälliga vistelse i ridhuset. Den som inte följer reglerna på anläggningen eller förstör något på anläggningen kommer bli debiterade för det. 
Att vistas på anläggningen innebär inte att man automatiskt får använda andras saker eller utrymmen. 
Du kan heller inte tillfälligt hyra en box. 
Försäljning av hästar kommer inte utföras åt kund, ej heller inridning av hästar. 
Rehabhästar, tillridningar, semesteruppstallningar kommer dras ner på.
Om du har en häst som behöver rehabilitering så behöver du som ägare förstå den verkliga innebörden av det och vara delaktig hela resan och spendera mkt tid med din häst. Då det i alldeles för många fall är ägaren som inte är öppen för förändring eller orkar hålla hela resan. Hästarna är aldrig ett problem. 
Jag får ofta frågan om jag vill ta över deras häst men jag kommer aldrig ta över fler hästar. Även om jag gör hästarna bra och i många fall riktigt bra så är det få som kan bevara det. Däremot kan jag rekommendera i vissa fall-bra människor du kan ta kontakt med som skulle kunna vara lämplig för din häst om du av olika skäl ej kan ha kvar hästen. Så skedde senast i söndagskväll. Den vita hästen på bilden gick vidare härifrån till ett nytt hem. Som jag är säker på, kommer gå alldeles utmärkt för.
Det här är alla beslut grundade på dåliga erfarenheter, bara på grund av människor. Det är tungt i hjärtat, då särskilt rehab hästarna varit en stor grej för mig. Men jag tänker inte ge mer än till dem som vill ha hjälp på riktigt. Det gör mer ont i hjärtat att ha en häst på rehabilitering som bönar och ber om hjälp på sitt vis, där jag inte kan nå ägaren. Där man också åker hem med hästen med en inställning om att "vi tänker inte ändra på något". För jag kommer garantera dig, att det inte kommer gå bra. Jag tror inte man förstår hur mycket tid och energi som läggs på dessa hästar här. Så jag besparar mig den energin och tiden för att ge till dem som vill. För det finns tack och lov många fina själar därute som vill <3
Och OM du är redo för att vilja få tillbaka din häst och göra den bra igen, så är du mer än varmt välkommen till oss! 
Då kan du höra av dig för mer info till Camilla på 0705477967 eller camilla@horseunity.se
Njut av en fin dag!