Detta är ett blogginlägg

Vi söker en trevlig och trogen inackordering 
Är du den vi letar efter?! Vi har box eller lösdriftsplats ledig. Vi söker dig som är ordningsam, trevlig och har ordnad ekonomi till vårt gäng. 
Hos oss kan du få alla bekvämligheter och tjänster. Vi är ett mindre stall med helt nybyggt stall och ridhus i toppklass. Vad söker du? Box eller lösdriftsplats? Även om du vill ha plats i lösdriften så har du tillgång till egen box 3x3m.  Om du vill ha vanlig boxplats så är boxarna 3,5x3,5m. Uppvärmda flottörvattenkoppar i varje box. Spolrum finns med golvvärme, stor sadelkammare med golvvärme.  Foderkammare med golvvärme. Fräsch toalett.  Vi har tvättmaskin för hästtäcke etc. Väldigt bra ventilation i alla stallutrymmen. Gummimattor för golv och runt foderhäckar är på inköp. Foderhäckar med nät finns i alla hagarna. Sommarhagar/stora vinterhagar. 
Ridhuset är 22x60m med en hel kortsida med stora speglar som du kan se dig själv i hela ridhuset med. Ljusinsläpp och luftinsläpp. Daglig automatisk bevattning. Bra underlag med flis och sand. Dressyrstaket samt lite bom material. Paddock 25x45. 
Du kan köpa till alla tjänster som tex mockning, träning, täcken på och av, behandling, dressyrträning och vad du nu behöver hjälp med.
I inackorderingsplatsen ingår boxen/lösdriften, alla ut och insläpp måndag till söndag, samt fodringar. Hästarna kommer ut mellan 6-7 på morgonen och runt 21-22 på kvällen. Några få ggr per år åker vi bort och då sköter man hästarna tillsammans i gruppen. 
Stallströ, foder, mineraler, tillskott finns alltid på anläggningen, så det är inget du behöver fundera över. Vi sköter även bortforsling av gödsel, underhåll av ridhus, snöröjning osv.
Inackorderingsplats kostar 2000kr/månad.
Hör av dig så får vi prata eller om du vill ha mer info. 0705477967 camilla@horseunity.se eller i Formuläret nedan.