Detta är ett blogginlägg

Jag kan inte förstå hur dagar bara rusar förbi, det är alldeles för roligt för att det ska gå så snabbt. Men oftast när det går fort så har man roligt. Alla guldkorn i vardagen behöver man stoppa in i minnesbanken för att ta upp vid ett sämre tillfälle.
Nu är det många som pockar på kurser så här kommer ett litet utbud. 

Sitskurs
30/11 kl 9-17
Varför inte smita ifrån lite adventstök en stund och unna dig lite egen hästtid. Att få ägna dig till din häst en hel dag i sitsens tecken i vår lugna och härliga miljö.
Givetvis så blir det ekologiskt hemlagad lunch och fika, lite jul inspirerad så här i juletid. 
Vi startar dagen med teori och sen får du sitta på en sitsmaskin innan varje ridpass och du rider på din egna häst ett pass före lunch och ett pass efter lunch. Ridpassen anpassas givetvis efter var du är någonstans i din utveckling. Du behöver inte ha några förkunskaper och du behöver inte känna att du inte kan, för alla kan efter sin egen förmåga. Inga åskådare kommer att kolla utöver ni som rider och eventuellt om någon har ett sällskap med sig för resan. Mindre hage finns att låna under dagen. Övernattningsmöjlighet finns för dig och din häst som reser långt. 
Läs mer här för info
Kostnad 980kr 
Bindande anmälan. Anmäl dig i formuläret eller via 0705477967

Nyårs kurs i dressyr
28-29/12

Lite som glamourkursen i somras... varför inte dricka skumpa lite preventivt innan nyår ;)
Kan du bara lördagen så är det helt ok, vi anpassar efter vad du kan.
Efter all julmat behöver vi röra på oss. Vi fokuserar på dressyr, 3 pass om du är med båda dagarna, antingen från marken eller hästryggen och denna gången kör vi yoga pass mellan, för att töja ut våra kroppar och bli ännu bättre ryttare. All träning anpassas efter dina förmågor. Mat blir det såklart också, så där lite extra god ekologisk mat och en flaska champagne på kvällen. 
Ta med yogamatta eller liggunderlag om du har. 
Hästen har tillgång till mindre hage och box. 
Kostnad 1600kr för båda dagarna. 
Bindande anmälan.
Anmäl dig via formuläret eller via 0705477967
Välkommen!!