Detta är ett blogginlägg

Gott Nytt 2020
Hoppas ni alla haft en härlig och fin jul och nyår. För egen del var december väldigt hektisk och det blev många kurser och mycket matlagning, bakning till både kurser, terminsavslutningar med ridgrupper och en del till det egna dignande julbordet som vi firade hemma hos oss. Vi hade även i vårt egna stall gemensam uteritt med julfika efteråt och även på Juldagen så red jag och Emma till Pjätteryds by för att sprida lite julmys med hästarna.. ja, vi skrämde iallafall slag på en som inte riktigt var beredd på att det skulle dyka upp hästar mellan alla husen..  På Juldagen pustade jag personligen ut lite, passade på att bara vara och ägna mig helt åt mina egna hästar och make. Även nyårskursen blev bra och det skålades i champagne till en vansinnigt god maträtt på kvällen. Yogainslaget jag hade lagt till var uppskattat och det är något som kommer mer av, till och med i sitskurserna. Mer om det framöver.
Se bilderna nedan från december.

Men nu blickar vi framåt och till att börja med så har vi redan på måndag (trettondagen, röd dag) en chans till dig att ta dressyrträningen ett snäpp till med hjälp av bommar, hinderstöd och andra "hinder". Många hästar tycker det är tråkigt att bara harva runt på en ridbana men med objekt att titta på, lyfta extra på benen, eller gå runt något när du gör sidvärtsrörelser tex, så blir det oftast roligare och du kan få ut mer av din träning. Lite som WE träning.
Det finns platser kvar! Fika ingår, anmäl dig så snart du kan för att reservera en plats.
Kostnad 420kr.
Fika med några av lördagsgänget
Fika med några av lördagsgänget
Ritt genom byn med Emma på juldagen
Ritt genom byn med Emma på juldagen
Skål! Middagen på nyårskursen.
Skål! Middagen på nyårskursen.
Uteritt med några ifrån stallgänget
Uteritt med några ifrån stallgänget