Detta är ett blogginlägg

Underbara vår välkommen!
Det spritter i hela kroppen när allt börjar grönska sakta men säkert. Vi får tänka bort världsläget en stund och passa på att sticka upp näsan mot skyn och njuta. Vi på Horse Unity AB fortsätter jobba, vi uppehåller oss ute, vi håller avstånd, vi håller antalet deltagare nere, vi spritar händer och instrument, vi kramas inte. Vi stannar hemma om vi är sjuka. 

Påsken blev ju lite annorlunda än tänkt då Craig skulle kommit men vi höll en Påsk dressyr och sitskurs bland annat istället. Kolla in de goa kakorna på bilden som påsk dressyrens delatgare fick mumsa på.. dem gick åt..
Det blev hur bra som helst dessa dagar och alla gjorde fina framsteg. 

Nu kan du sätta upp dig på en uteritt 2/5 Läs mer här
Vad är väl trevligare än att rida ett gäng tillsammans med grillning på vägen. Begränsat antal deltagare pga Corona.

Jag och Annelie från vårt stall var iväg på en lång härlig strandritt med arrangör Hästrally, förra helgen. Jag och Molle galopperade så mycket att jag var tvungen att säga till Molle att sluta för jag hade till slut ingen kraft kvar i benen. Det hade nog inte han heller men glädjen tog över, han gnäggade högljutt när vi galopperade i vattnet. Sån underbar känsla när alla blir så glada. Vi hade rejäl träningsvärk båda två i 3 dagar efter...

Jag kommer att ha Öppet Hus den 21/5 på Kristi Himmelfärds dagen. Om inget annat händer. Mer info kommer om detta. Men det kommer bli olika ekipage som visar upp sig, som tränar för mig.

Gofika på påskdressyren
Gofika på påskdressyren
Strandritt Mellbystrand. Lånad bild av Annelie.
Strandritt Mellbystrand. Lånad bild av Annelie.
Välkommen på Uteritt 2/5
Välkommen på Uteritt 2/5