Detta är ett blogginlägg

Hoppas du njuter i fulla drag av den underbara sommaren! Snart är midsommar här och många börjar sina semestrar och välförtjänt ledighet. Vissa har ofrivillig ledighet men jag hoppas du utnyttjar den väl och rår om din kropp lite extra. Snart går världen tillbaka till det normala.

Obs! I juli håller jag mig mer på hemmaplan och håller kurser, träningar och behandlingar. Så passa på att boka kurserna innan det är fullt. Vid akutfall åker jag ut som vanligt. Vanliga lektioner och behandlingar är lättare att boka. Jag har ingen semester inbokad utan jobbar hela sommaren så bara hör av dig när det passar. 

Tänk på att många hästar inte tål att gå och frossa på beten. Fång, EMS, kolik hästar trillar dit i rasande fart nu. Se för all del till att träna dem, framförallt du som tänker framåt och vill göra utvecklingskurvan uppåt, den höjs inte jättemycket på ett bete... Lång vila är inte heller den optimala lösningen för en häst, det är mycket viktigare att vila dem oftare men kortare tid som tex en vecka. Då tappar dem heller inte muskler och flås utan bara fräschar till kroppen. Det är ofta människans lathet som släpper hästarna fritt hela sommaren, för att själv få ledigt. Det är nu den viktigaste tidpunkten på hela året är, att både rida/träna/aktivera och ge tillsyn. Med tanke på alla insekter och skador som också brukar bli. 

Hoppas vi ses i sommar och varmt välkommen att boka in dig. Har du andra önskemål än dem som föreslagits, hör av dig så försöker vi lösa det mesta.