Detta är ett blogginlägg

Nu till helgen drar det igång igen med alla träningar som vanligt! Tjoho!
Så nu är alla fasta träningar både hemma och på bortaplan som det brukar vara. Så hör av dig hur du vill göra under hösten. 
Det har varit en underbar res fri juli månad för min del. Alla undrar om jag inte ska ha semester men det ÄR semester att slippa köra så extremt mycket som jag gör. Det är också tvunget att vara på hemmaplan under sommaren då det ska högtryckstvättas stall och ridhus, målas, grästrimmern går varm runt alla hagar och stängsel, stängsel ska gås över och för att inte tala om alla roliga kurser som varit. Nya och gamla ansikten som dyker upp. Dåliga hästar har det också varit en hel del, varav även mina. Så det har inte varit en lugn juli. Zorro började tidigt med inflammation i kärl och kropp, som blev hältor som blev ems, då vi inte kunde hålla igång, det visade sig vara en borreliainfektion som låg bakom alltihopa som vi nu behandlar. Han har varit riktigt dålig men nu börjar jag se ljus i tunneln då vi senast idag gjorde ett bra pass i ridhuset. Molle höll jag på att förlora i en antagligen tarmvred, som gick så ur akut men som tur var ropade han på mig i tid och jag var hemma och kunde snabbt gå in med homeopatika m.m. och vända det innan veterinär kom. Puh.. inga tarmljud, vit torr slemhinna, pulsen skenade, blodkärlen stod rakt ut, flåsade och brölade av smärta när jag kom. Så jag trodde jag skulle bli av med båda hästarna denna sommar men hoppas att vi har vänt trenden. Vilket tokigt år det är på så många plan. 
Hoppas att alla håller sig friska och kuranta och att vi ses många gånger under denna hösttermin, det ser jag fram emot! Håll utkik för det kommer dyka upp kurser av olika slag. Bland annat så åker vi till Haväng den 23/8, anmäl dig till mig eller på facebook på Hästrallys (SHR) sida. Hör av dig för mer info. Heller icke att förglömma, min 40-års fest finns det några platser kvar på om du också vill komma! =) Läs mer här
Ha en riktigt fin kväll alla. Kram