Detta är ett blogginlägg

Nu har jag bestämt mig och det blev en dressyrkurs till under påsken och det blev på Påskdagen 4/4.
Här kan du läsa mer om detta. Det var så många som ville komma så jag var bara tvungen att sätta upp en till. Så kul! :)
Till sommaren funderar jag på att ha lite olika kurser, lite som förra året med yoga och behandlingar men även en Hälso häst helg med inriktning på kost i kombination med dressyrträning. Sen blir det nog en liten grillfest också för alla som är sugna. Vi måste ju inviga gäststugan!! :D japp smått och gott om vad som väntas. Följ mig gärna på Instagram och Facebook där jag lägger upp lite av varje ur vardagen. Idag tex var jag och fotograf Maria lindberg ute och fotograferade Zorro i den härliga snön. Bilder kommer på det. Hörs och välkommen att anmäla dig på påsk kursen!