Detta är ett blogginlägg

Detta året känns helt fantastiskt! Så mycket på gång!
Jag vet att alla inte upplever det så och för dig som lider oavsett påverkan så känner jag för dig.
Jag vill dela med mig nu äntligen(!) av att jag har blivit förfågad av Anna Lidén på företaget Eqvital AB, att påbörja ett samarbete med dem. Vi har under en lång tid pratat om detta men nu drar det igång på riktigt.
Vi kommer bland annat jobba med ett utbildningsprogram med holistisk inriktning för hästägare, där målet är att man ska bli så bra och kunnig på häst så man kan ta kloka beslut om allt som rör hästens dagliga liv från hobby till elitsatsning. Samt kunna hjälpa fler och fler hästar som inte mår bra. Vi har många bollar i luften och jag har även hittat ett fint samarbete med en superbra veterinär bland annat. Detta kommer bli helt fantastiskt och många spännande grejer komer att poppa ut från detta. Eqvital är ju mer än bara ett foderföretag och vi satsar nu järnet på att ge ut så mycket bra och kvalitativa produkter och utbildningar vi bara kan och orkar. Så håll ögon och öron öppna för det som komma skall.