Detta är ett blogginlägg

Vilken härlig dag vi hade när vi invigde gäststugan och hade visning! Jag är såå nöjd och vad jag förstår så var deltagarna det också. 
Du missade något men fler tillfällen kommer, jag lovar. Det är ljuuuvligt att kunna inspirera hästmänniskor och samtidigt avnjuta god mat tillsammans och bara ha trevligt! Da Vinci och Pia var på bästaste show humöret och ville mest visa sin ökade trav hela tiden, goa lilla häst!!! Da Vinci "Danne" undrade också vart publiken tagit vägen när han kom in i ridhuset gången därpå, han gick bort till sofforna och sa "Här fattas något...!"
Mr. Showman! :D

Sommaren är i antågande och som jag skrivit innan på hemsidan och även i grupperna så kommer jag vara mer på hemmaplan och hålla kurser juni-juli. Jag jobbar hela sommaren men har "kör-semester", vilket innebär att jag inte åker ut till de vanliga bokade träningarna utan då är ni varmt välkomna till mig. Jag åker givetvis på behandlingar och akuta ärenden som vanligt. Så hör av dig!
Sitskurs och dressyr/yoga kursen är fullbokad, så det finns två kurser kvar att välja mellan. Läs mer här.
Du kan även lämna din häst innan om du vill ha den riden av mig innan kursen. 
Du kan givetvis komma utöver kurserna och ta enstaka eller flera  lektioner/behandlingar/solarie osv.

Våga nu vidga vyerna och lasta din häst och kom hit. Jag själv har åkt land och rike runt med mina hästar, det är viktigt att kunna transportera sin häst och jag vet att många har problem med det men om vi aldrig övar och tar oss förbi vår comfort zone så blir det inte bättre. Du klarar det! Allt går om man vill.