Detta är ett blogginlägg

Ljuvliga höst välkommen!
Har uppdaterat lite dåligt på hemsidan ser jag men du kan följa mig på Instagram eller Facebook så ser du mer vad som är i görningen.
Hösten har varit ganska hektisk med både arbete av att sätta upp ny utbilding med Eqvital och poddinspelning (nej det är inte klart än), samt gäster som varit här och övernattat, tränat, behandlats, långväga kunder från hela Sverige, samt alla ordinarie bokningar med träningar, behandlingar, dem egna hästarna, gården och familjen såklart. Det är såå roligt och jag lever verkligen min dröm. 
Tror inte jag skrivit det här innan men jag har även köpt mig en ny liten stjärna, Dolar Salvatella (spansk PRE) som kallas Dollar. En underbar individ som jag får göra om ALLT arbete med för att eliminera stress och dålig inlärning. Var lite värre än jag trodde men det kommer bli bra i slutändan. Jag har bra uppbackning med min tränare Craig såklart och han håller med mig. Trots sina 6 år så har det gått galet. Men han lär sig snabbt, dock är det så mycket (rättare sagt-allt) som är nytt för honom så jag ser det här första året som ren landningsbana med allt. Få va ute i lösdrift med kompisar! Ställa om kroppen från stärkelser till produkter som bygger upp honom (han har redan på två månader byggt på sig och blivit grövre). Vi har givetvis hunnit med en knäskada också. Då han inte har språket som häst i en flock så fick han en rejäl tillsägning av sin hagkamrat. Först trodde jag det var godnatt med allt men thank God så var det läkbart men det tog sin lilla tid såklart. Mammahjärtat var krossat deluxe under tiden. Han tappade musklerna den sidan knäskadan var, då han gick på tre ben i några veckor men med kinesiotaping och behandling och mjuk träning så kommer det tillbaka. Tänderna är fixade, sadelprovning är på gång. Inridning är i fasen, gör om-gör rätt. Så tills den dagen han förstår alla signaler och allt som har med en ryttare att göra OCH att göra det utan stress, så jobbar vi från marken. Lastträning blir det mellan allt också. För även åka bil är ett trauma. Så ja, lilla vän, det blir bra, du ska bara få landa och få förstå. Bara vara häst och förhoppningsvis ska vi ha jäkligt kul ihop! 

Lymfmassagekurs 23 oktober
Läs mer här

Nytt datum för sitskurs blir 6 november
Gå in och läs mer här

Samt datum för clinic 6 december
Denna gången blir det tema unghästen.
Läs mer här

Prishöjning kommer ske under hösten på behandling.
Ny behandling/genomgång, där man felsöker och kollar genom allt, 2 timmars genomgång ofta. 1000kr
Fortsatt behandling 900kr. Kunder som redan är kollade och där man behöver en uppfräschning osv, så är det 900kr. 
Gäller från 1 november.
Läs mer här

Som de flesta säkert redan sett så har bränslepriserna stigit i raketfart uppåt och så länge det kommer vara så högt så blir också rese ersättningen lite högre. 
Tack för att du läste hela vägen och jag hoppas vi ses snart igen!
Ha en fin och vacker dag!