Detta är ett blogginlägg

Tävlingen är avslutad och vinnare blev Saga från Växjö när vi slumpvis drog ett namn från recensionerna
Grattis!!!


Här är deras fina recension

"När Camilla föreslog att vi borde göra en Quantum balansering så förstod jag inte riktigt vad det va eller hur det fungerade. Men Camilla har inte lett mig fel hittills så jag litar fullt på hennes rekommendationer. Jag och hästen hade haft en väldigt kämpig period med stelhet som inte släppte, dålig energi och motivation och allmänt dåligt mående. Vi åkte till Camilla helt utan förväntningar och genomförde första behandlingen och redan första ridpasset efter behandlingen märktes en fundamental skillnad i hur min häst rörde sig. Allt va såklart inte perfekt direkt men sättet som energin nu gick från bakbenen och hela vägen fram var omvälvande. Detta är något vi har försökt träna fram många år men aldrig riktigt nått dit. Det har här efter bara gått från klarhet till klarhet, jag han faktiskt säga att jag har fått en ny häst som mår både mentalt och fysiskt bättre. Det är inte bara känslan som är bättre utan hästen har också fått en högre manke och bredare bog, musklar sig bättre och vill ofta inte ens gå ut ur ridhuset när passet är klart. Vid det uppföljande besöket hade innan haft en liten energidipp, under behandlingen kissade hästen fem (!!) gånger, bajsade fyra gånger och sen va energin tillbaka! Helt otroligt va det! Om jag någongång köper en ny häst är detta det första jag kommer göra för att ge en så bra start som möjligt, jag rekommenderar ALLA att göra denna behandlingen och vill verkligen tacka Camilla och Christina för det ni har gjort för mig och min älskade häst!" <3

Tack ALLA för era fina ord, alla recensioner är lika värdefulla för oss, ni kan läsa mera recensioner här