Detta är ett blogginlägg

Prishöjning
Jag har väntat i många år nu med att höja priset på lektioner pga pandemi och allt som varit men jag kan inte hålla på det längre. Så från och med 1 juni 2023 så blir de nya priserna.
450kr 45 min
350kr 30 min
Sommar
I sommar blir det inga kurser utan det jag känner ger mest är när du själv eller när du och en kompis kommer och stannar för lite mer intensivträning i dressyr. 
Du kan också lämna din häst ett tag innan för att få den tränad tills du själv kommer för din träning. 
Det är mycket bokat redan men då jag har gjort omändring i verksamheten så har jag möjlighet att ta emot fler hästar utifrån. 
Så hör av dig för att boka din plats. Du kan boka en helg eller veckodagar, vad som passar dig bäst men för att få just de dagar du vill ha så kolla redan nu om det går. Du kan själv stanna över i vår gäststuga eller sova hemma och ha hästen kvar. 
Hästen har egen hage och box vid behov. I gäststugan finns kylskåp, thekokare, porslin och du kan värma mat. Vill du ha mat lagad finns den möjligheten också.
Hör av dig för pris, så jag kan räkna på just ditt unika upplägg hos oss.
Alla är välkomna, oavsett hästras eller kunskapsnivå, du behöver inte ha förkunskaper. Du kan jobba från marken eller uppsuttet, mjuk träningsmetod med den franska klassiska ridkonsten i ryggen med mig Camilla Forsberg som tränare. 
Välkommen att höra av dig i formuläret. Skulle det av någon anledning inte gå fram med mail, så kan du alltid skicka sms eller ringa på 0705477967 eller messenger. Länk här

Följ oss
På Instagram eller Facebook där vi lägger upp bilder och filmer frekvent. 

Ha en fin sommar så länge!!