Detta är ett blogginlägg

Det är redan december, julen är i antågande. Kom ihåg att bromsa upp och lyft blicken, njut av stunden. 

Vill du köpa ett presentkort i julklapp? Hör av dig så löser vi det.

Nyhet! Du kan få fin rabatter om du vill veta mer om hästnäring hos Equine wellbeing academy, läs mer här!
Du som dessutom har gått deras kurs får 10%rabatt på din första quantumbalansering, dvs Quantum Frequency Balancing.

Jag och min Pegasus har gjort vår första visning på Luciatåget till kyrkan (se mer på Instagram), trots skada som han ådrog sig för några månader sen i en trafikolycka. Den har tyvärr inte läkt helt än, då det är skoj att dra repor i hagen när kompisarna hejjar på i hagen jämte... Men min största önskan är just nu att den läker helt och att han blir helt återställd, för vi har många projekt på gång. Vi skulle haft en visning hemma också i december men det fick vi lägga på hyllan till nästa år. 

Jag jobbar hela julperioden så det är bara att boka in sig som vanligt med träningar och behandlingar. 
Du som går i tankar med att boka in din häst för att komma hit, gör det i tid. Det kan vara semesteruppstallning, tillridning, rehabilitering. Just nu har vi en häst som kommit via veterinär och försäkringsbolag för rehabilitering, så kolla det du också om du kan få remiss via din veterinär när du har en skada på din häst. Kan göra susen i läkningsprocessen! 

Vi önskar en mysig och fin jul och nyårshelg!
Varm kram från Horse Unity gänget!

Pegasus
Pegasus