Sitstränings kurs!
Inget nytt datum just nu
   kl 9.00-17 
Välkommen på sitstränings kurs.

Går det att bli ett med hästen? Ja självklart går det! Att förstå hästens rörelser, dina rörelser och hur vi påverkar varandra. Hur man kan göra minimala hjälper och få det att fungera är en fantastisk känsla. En tanke, en spegling av rörelse. Ja hur långt vill du ta det?

Dagen är inriktad på att få en mjuk och följsam sits, du rider två pass under dagen på din egna häst i vårt vackra ridhus, däremellan sitter du på en speciell sitsmaskin som hjälper dig mjuka upp ditt bäcken. Samt ingår ett yoga/stretchpass. Medtag gärna om du har yogamatta och ett lättare ombyte till det.
Du får under ridpasset ha en sitströja på dig (med utmärkta streck på), så övriga deltagare och du själv kan se om det är snett eller rakt. Är en god hjälp att träna sitt öga på och tar din egna ridning ett snäpp till.
Vi startar med teori och du ska sedan rida ett pass på fm och ett på em. Du har din häst i egen hage och kan sedan göra den iordning i våra nya gästboxar. 
Medtag hö och vattenhink, regn/insektstäcke/flughuva och annat du brukar använda vid ridning. Du får ekologiskt hemlagad lunch och fika under dagen. Vill du ha övrigt eget tilltugg tar du med det själv.
Bindande anmälan.
Kostnad/anmälningsavgift 1200kr betalas senast en vecka innan.
Plats  Långaskog 12, 34393 Älmhult

Välkommen att anmäla dig i formuläret!

Hapello och Camilla på Sparreholm
Hapello och Camilla på Sparreholm
Sitströja
Sitströja