Rehabilitering
Fungerar inte din häst?

Du kanske känner att det är något men kan inte sätta fingret på det?  Eller har du varit hos veterinär och hittat något men vet ej hur du ska gå tillväga fortsättningsvis? Eller har du en utdömd häst? Lugn... det finns massor att göra!
Jag vet själv hur den känslan är, been there, done that! 
Det kan va allt ifrån fel sadel, problem med munnen, dåligt underlag, felaktig träning, inre obalanser i organ eller vävnader, stallmiljö, ryttarens påverkan med tex sits och förhållningssätt, skador, hästens asymmetri eller oliksidghet osv. Ett problem kan utrycka sig på olika sätt hos olika hästar. Inget är gjutet i sten. Ett snett bäcken kan en häst ha ont av på ett sätt och en annan på ett annat sätt. Den ena kan ha nervklämning den andra inte osv. Vi måste se varje individ för sig och varje häst är unik.
Många gånger hittar man inga veterinärfynd men hästen fungerar inte. Ibland finns det veterinärfynd men inget som påverkar hästen. Ibland finns veterinära fynd som påverkar hästen men som går att åtgärda.
Vi är specialister på att hitta din hästs problem. Vill du ta dig och din häst vidare redan idag, hör av dig i formuläret nedan. 

Vill du ha en koll innan du väljer att kanske ta bort din häst? Hör av dig, många gånger kan man göra en hel del innan hästarna behöver gå till andra sidan. Givetvis ska ingen häst lida i onödan och i vissa fall går det inte göra något MEN många gånger kan man faktiskt ändra på en hel del och få tillbaka sin häst i både träning och tävling.