Horse Unity Quantum Frequency Balancing ®️  

Du som har gått kurs hos Equine wellbeing academy får 10% rabatt på din första quantumbalansering!!

Vi vill härmed presentera vår nya revolutionerande arbetsmetod som baseras på ett  teamwork mellan din häst och oss, Camilla Forsberg och Christina Linder.
Med Christinas LIFE Bioresonans system i kombination i kombination med Camillas gedigna kunskaper i kinesisk akupunktur, kraniosakral terapi, infrarött ljus, homeopatika, immunbiologiska medel, lymfmassage mm, har vi skapat ett unikt koncept för din häst.
Denna unika, revolutionerande metod som är multidimensionell har vi valt att kalla "Horse Unity Quantum Frequency Balancing" eller kort och gott Quantum balansering. (quantum-summa av kunskap)

Christinas LIFE bioresonans system är ett databaserat elektromedicinskt system som avläser cellernas frekvenser. Med en DNA-kod (hårtuss) från din häst, mäts och registreras obalanser i cellerna, som kan vara ett tidigt tecken på sjukdom, även innan symtom visar sig. Obalanserna är alltid ett uttryck för stress eller uttröttning. De celler som visar sig vara i störst behov av balansering, kan man via LIFE systemet behandla med dess normala frekvens. Det visar även förekomster av miljögifter, tungmetaller, mikroorganismer och nivåer av olika näringsämnen registreras och hanteras.

Alla våra behandlingsverktyg är redskap för kroppens självregenerering. Hästen får alltså massor med nycklar att låsa upp sin egen kropp med så den kan självläka igen. 

Quantum balansering, hur fungerar det?
Vi utför analys och behandling tillsammans, Christina vid sin dator med LIFE systemet och Camilla på plats hos hästen.
Camilla undersöker hästen medans Christina kopplar upp hästen i datorn och sedan sammanstrålar vi genom telefonkontakt för att delge varandra vad vi hittat. Därefter behandlar vi igenom hästen med utgångspunkt ifrån vad hästen visar att den behöver. Det kan vara stimulering av specifika akupunkturpunkter, meridianer, chakran, balansering av organ/struktur/flöden, balansering av biokemiska processer som inflammationer, metaboliska problem, vi hanterar även toxiner, mikroorganismer, faktorer som är i stress eller uttröttade vävnader. Efter utförd behandling får du som har hand om hästen ett behandlingsförslag på invärets behandling. När du har behandlat klart med invärtes preparaten så görs ett återbesök, ca 2-3 månader senare, för att uppgradera hästens fortskridande balansering och självläkning. 

Christina Linder har mång-årig erfarenhet av LIFE systemet och har utvecklat sin egen metod med redskapet. Hon är utbildad naturläkare enligt Svenska Naturläkarförbundet och har en bakgrund som narkos och akut sjuksköterska.
Camilla Forsberg har många års erfarenhet av hästbehandling och använder sig av kinesisk akupunktur, kraniosakral terapi, infrarött ljus, homeopati, isopati, kinesiotaping, lymfmassage m.m. Har rehabilterat många hästar och tränar även ekipage i klassisk ridkonst.


Vem bör göra Quantum Balansering?
Det kan alla göra. Bäst är om man startar innan hästen ens visar några symtom. Som en hälsokontroll. Alla individer har någon form av svaghet i sin kropp, det kan vara medfött eller miljöbetingat. Kan vi tillsammans i tid bygga upp hästens fysik och hälsa så gör du dig själv, din häst och din plånbok en tjänst. För när väl hästen blivit sämre så är det längre uppförsbacke. 
Hur ska hästen må egentligen? Är det lite trögt och tungt, dålig i magen, bukig, mager, tjock, hur luktar urinen, pälsen sträv och glanslös, kanske till och med stickelhår/skägg, svamp, futtig man och svans, är irriterad, stressad, hormonbesvär, allergisk, hostar, ont i muskler och senor även om den får regelbunden behandling, blir lätt stel, hältor som kommer och går. Eller andra besvär?
Hör gärna av dig för att höra vad vi kan göra för er.

Vi tillsammans utför ett djupgående detektivarbete för att kunna se mönster av obalanser i hästen. Quantum balanseringen hjälper oss att snabbt upptäcka och läsa av dessa obalanser och också kicka igång självläkningen i kroppen.Den efterföljande orala behandlingen är också guld värd för att upprätthålla balanseringen. Det är en fröjd för oss att få jobba med denna arbetsmetod tillsammans med dig och din häst. 

Vi eftersträvar friskare hästar genom att öka livskraften hos hästen och göra förutsättningar för att få igång självläkningen. Att kroppen helt enkelt hittar sin blueprint igen. Att människan får förståelse för vad det innebär och i sin tur kan göra för hästen. Det handlar alltid om en helhet. Om hästen har fel foder så spelar det ingen roll hur mycket du stoppar i den av bra preparat. Om den går med för trång sadel så kommer den alltid att ha ont i ryggen. Om hästen står i ett stall med mögel och dålig ventilation så kommer den alltid att ha problem med luftvägar och har den stått för länge i det så kommer följdsymtomen/sjukdomarna.

Varmt välkomna till oss!
Camilla och Christina

Grund analys med behandling 3495kr

Du kan komma till mig och mitt stall eller åker jag till dig, då tillkommer resan. 
Observera att preparat ej ingår. Ej heller konsultation för övriga tillkommande saker som fodergenomgång, stallmiljö, träning osv. Övrig tid 400kr/timme

Återbesök med analys och behandling 2495kr
För att det ska räknas som ett återbesök så ska bokning och besök ske inom 3 månader från grund analysen, annars görs en  ny grundanalys för 2995kr.
Du kan komma till mig och mitt stall eller åker jag till dig, då tillkommer resan.
Observera att preparat ej ingår. Ej heller konsultation för övriga tillkommande saker som fodergenomgång, stallmiljö, träning osv. Övrig tid 400kr/timme

Rehabilitering hos Horse Unity AB med Quantum balansering 3600kr/vecka
Alla hästar kan inte läka tillräckligt i sin hem miljö och behöver mer översyn. Då kan den komma på rehabilitering hos Horse Unity AB.
Då ingår, Quantum balansering 1 st/vecka, träning, övrig behandling, hö. 
Tillkommer gör eventuella preparat, kraftfoder och tillskott efter överrenskommelse.


Anmäl din bokning i formuläret nedan eller lightnessthroughfeel@horseunity.se  eller via 0705477967

  • Förberedelse vid nytt besök/analys. Du måste skicka hästens tagel till mig innan. Samt en bild via tex mms och födelsedata.


 Är din häst sjuk så skall veterinär kontaktas.

Vem ska inte göra Quantum balansering?

För den som inte klarar att se förändringar i hästen eller kan hantera den i olika situationer.
När hästen får nycklar att öppna upp sin kropp med, kan tex olika känslor komma ut för att behöva hanteras och läka. Det kan vara allt ifrån lycka, glädje, sorg, ilska.

Christina Linder Christina Linder


Hej!
Mitt namn är Christina Linder. Så här ser det ut när jag jobbar med LIFE systemet, på djur och människor.
Apparaten (på bilden nedan) till vänster är ett oscilloskop som hanterar de frekvenser som skickas och tas emot. Där lägger jag hårtussen med individens DNA-kod. Oscilloskopet kan också användas till att läsa av frekvenser från olika ämnen såsom allergener, örter, tillskott etc som jag sedan testar mot individen i systemet.
Själva LIFE programmet finns i datorerna. Här registreras kunden och så sker en kalibrering mot hårtussen och bilden. 
I systemet arbetar jag igenom individens energier genom att skicka tusentals frekvenser (som står för olika fysiska organ och biokemiska processer) och sedan ta emot svar från kroppen i form av olika siffervärden. 

LIFE systemet
LIFE systemet