RECENSIONER QUANTUM BALANSERING
Här har jag lagt några av de fina recensioner vi har fått in, tack alla vad ni har gett, ni är alla lika värdefulla och betydelsefulla för oss!

"När Camilla föreslog att vi borde göra en Quantum balansering så förstod jag inte riktigt vad det va eller hur det fungerade. Men Camilla har inte lett mig fel hittills så jag litar fullt på hennes rekommendationer. Jag och hästen hade haft en väldigt kämpig period med stelhet som inte släppte, dålig energi och motivation och allmänt dåligt mående. Vi åkte till Camilla helt utan förväntningar och genomförde första behandlingen och redan första ridpasset efter behandlingen märktes en fundamental skillnad i hur min häst rörde sig. Allt va såklart inte perfekt direkt men sättet som energin nu gick från bakbenen och hela vägen fram var omvälvande. Detta är något vi har försökt träna fram många år men aldrig riktigt nått dit. Det har här efter bara gått från klarhet till klarhet, jag han faktiskt säga att jag har fått en ny häst som mår både mentalt och fysiskt bättre. Det är inte bara känslan som är bättre utan hästen har också fått en högre manke och bredare bog, musklar sig bättre och vill ofta inte ens gå ut ur ridhuset när passet är klart. Vid det uppföljande besöket hade innan haft en liten energidipp, under behandlingen kissade hästen fem (!!) gånger, bajsade fyra gånger och sen va energin tillbaka! Helt otroligt va det! Om jag någongång köper en ny häst är detta det första jag kommer göra för att ge en så bra start som möjligt, jag rekommenderar ALLA att göra denna behandlingen och vill verkligen tacka Camilla och Christina för det ni har gjort för mig och min älskade häst! "
Saga, Växjö

"Jag har svårt att förstå hur ni arbetar och hur ni kan ta reda på allt det som hästen går runt och bär på. Men jisses vilka resultat. Från att ha en häst som stressa upp sig i stallgången och kan inte stå still och känna avslappning mot en häst som kan stå stilla och få ro i kropp och knopp. Likväl i träningen där det lossnar saker i hästen som gör träningen kul. Sen är det väl ryttaren som hade behövt en sådan genomgång också för den perfekta fullträffen." :))
Nina, Älmhut

"Tilja har alltid älskat dina behandlingar och när chansen kom att kunna göra en Quantum Frequency Balancing var det ett lätt val.
Tilja har blivit hjälpt med smärta i framförallt sin bakdel, vilket jag märker stor skillnad i att hon uttrycker känslor på samma sätt som förut. Genom att springa och bralla.
Hon har även blivit hjälpt med insidan och det visar sig framförallt i att hennes fettdepåer försvunnit men det syns även i hennes hårrem. Tilja är idag en mer välmående och lyckligare häst."
Sara, Lönashult

"Jag vet verkligen inte vad vi skulle göra utan fantastiska Camilla och så Christina då som finns någonstans där i bakgrunden. Det har varit ovärderligt för oss, rent av livräddande . Jag kan varmt rekommendera alla att göra quantumbalansering på sin häst, har ni inga problem, så är det ändå så värt det, för att förebygga framtida problem. 
Och så härligt med det fina bemötandet, både mot mig och hästarna! 


Här är lite från våran resa, för den som vill läsa mer:
2019 gjorde vi första analysen och behandling av Camilla, även om det inte var riktigt samma upplägg som de utvecklat nu. Då var det kris, PÅ RIKTIGT......
Jag träffade R första gången på hösten när hon var 2 år, redan då hade hon svår mugg och rasp, med lymfangit som påföljd, vad vi kämpade för att hjälpa henne, jag och hennes dåvarande ägare, inget tycktes hjälpa, men så småningom läkte det ut. Jag fick bli hennes människa på våren när hon var 3, blev varnad av veterinären som gjorde besiktningen, att de där problemen kommer hon alltid ha, jag tog det inte på allvar och det är jag glad för idag, för jag är oändligt tacksam för att få ha henne i mitt liv. Men han hade ju på sätt och vis rätt, tyvärr....
Idag är R 13 år och det är 11 år sedan vi först sågs, och det var menat. Jag svarade på en medskötar annons, utan bild och när jag kom fram fastnade jag direkt för en häst som jag tyckte var så fantastiskt fin, tänkte att det är nog för bra för att vara sant, men det var hon ! 
Nästan varje sommar sedan dess så har hon haft mycket svår mugg och rasp, geggiga sår långt upp på benen, också lymfangit. Absolut ingenting har hjälpt, jag har fått väldigt många goda råd av människor som visste precis hur det skulle behandlas  och jag har nog provat det mesta, både utvärtes och invärtes behandling, men ingenting har egentligen hjälpt, det har liksom hållit på tills det "varit klart", vilket ibland kunnat innebära flera månader. Månader av lidande för henne, bandagering, veterinärbesök på löpande band, och jag letade även febrilt efter alternativa metoder, provade det jag hittade, men inget hjälpte, det höll på att knäcka oss totalt. 
I slutet av 2017 bestämde vi oss för att utreda allt som gick, något måste ju va fel när hon blir så sjuk, vi sökte den bästa specialistveterinär vi kunde hitta, Europeisk specialist i internmedicin häst, det visade sig att R hade magsår, men allt annat var bra. Vi behandlade magsåret, och hade inga misstankar om att hon fått tillbaka det. Ändå så, när sommaren kom så började det om, och det här är inget som har med leriga hagar att göra, vi har hela tiden haft torrt och fint, och det har ofta börjat tidigt på sommaren. 
Vilken total maktlöshet och ångest, det var inte lönt att åka till veterinären längre, vi visste vid det här laget att det överhuvudtaget inte skulle hjälpa, den behandlingen ledde t.o.m till försämring flera gånger. 
Jag kan inte ens föreställa mig att ta bort henne, men vi funderade ändå i de banorna, var det värt att hon skulle lida flera månader varje år? Och orkar vi? Såå jobbigt att inte kunna hjälpa henne.
Då får jag tips om Camilla, vi gör en frekvensanalys, Camilla behandlar R och hon får homeopatbehandling. Sakta men säkert började det läka ut, vi fick dock fortsätta bandagera ett tag till.
Tyvärr har jag inga bilder kvar, har bara velat glömma det hela. 

Senare upptäcker vi också att hon troligen fått i sig Johannesört och att det varit i alla fall en starkt bidragande orsak. Trots att vi gjort allt vi kunnat för att begränsa det i hagarna, så verkar det som att hon lyckas få i sig av det. Men nu kan vi hjälpa henne, tack vare Camilla, Christina och deras quantumbalansering. Muggen och raspen har aldrig gått att häva innan vi började med detta, så att se det vända efter bara några dagar känns som ren magi, vi är såå tacksamma ! 
Varje sommar sen 2019 har det börjat med muggen igen, men med regelbundna behandlingar så har vi kunnat bryta det. 

Och i somras fick R lymfangit helt plötsligt, innan muggen ens börjat, det brukar ta lång tid att få bukt med, men bara ett par dagar efter behandlingen så var hon nästan helt bra (se före/efter bilder). Och så skönt det känns att få ett svar på vad det beror på, i detta fallet en allergisk reaktion på ett insektsbett.

Hon har blivit starkare och starkare sedan vi började med behandlingarna, från att tidigare bli mer och mer nedbruten av veterinärmedicinska produkter, så är hon nu starkare än någonsin tidigare. 

Jag har en häst till och det har varit självklart att behandla honom med i förebyggande syfte, trots att han är pigg och kry, för jag vill ju att han ska fortsätta vara det, istället för att obalanser ska leda till sjukdom. "
Pernilla, Älmhult